Сургалт нь доорх сэдвээр явагдана:
– Мах боловсруулах, хадгалах технологийн үндэс;
– Хүйтний аргаар мах боловсруулах, хадгалах технологи;
– Мах загсаах технологи түүний ач холбогдол;
– Дулааны аргаар мах боловсруулах, технологи;
– Түүхий ба боловсруулсан махны хадгалалт;
– Мах хадгалах хими биологийн арга;
– Савлагааны технологи ба шаардлага;
– Мах, махан бүтээгдэхүүн хадгалах, худалдаалах үеийн техникийн шаардлага;
– Мах импортлогч гадаад ААН-д тавигдах Хятад улсын шаардлага;
Хамтрагч байгууллага: Гарааны Праймер ХХК
Хэзээ:
9-Р САРЫН 19-нд 10:00-16:00 цагт
Бүртгэл: