“Хүнсний ногооны үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчин, хүнсний аюулгүй байдал, бүтээгдэхүүний чанарыг сайжруулах” сэдэвт, сургалт, хэлэлцүүлэг 3 дугаар сарын 21-22-ны өдрүүдэд зохион байгуулагдаж байна. НҮБ-ын ХХААБ-ын “Хүнсний ногооны үйлдвэрлэл, зах зээлийн гарцыг нэмэгдүүлж эдийн засгийг дэмжих“ төсөл, ХХААХҮЯ-ны Салбарын хяналтын газар, Газар тариалангийн бодлогын хэрэгжилтийг зохицуулах газар хамтран зохион байгуулж буй тус сургалтад аймаг, нийслэлийн хяналтын улсын байцаагчид, агрономичид оролцож байна.
Дэлгэрэнгүй мэдээллийг энд дарж үнэ үү.
Check Also
“Хүнсний аюулгүй байдал”
Хүнс хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн Сайдын 2024 оны А/149 дүгээр тушаалаар батлагдсан “Хүнсний аюулгүй …